LUNCH

Hej. Idag är jag ensam på praoen eftersom Josse är hemma. Jag har precis gjort ordning lunch här, vi får göra egen lunch här och får ta precis vad vi vill, hur lyxigt är inte det ? Men jag ska snart börja jobba igen, efter praoen tar jag bussen och sen åker vi till konfirmationen. Men hoppas ni får en bra dag, puss hej !
 
/ Tilda

28 Februari

Hej! Har inte bloggat pågrund av att jga bara har varrit på prao och sen tittat på pretty little liars. Men i måndags så kände jag att jga började få ont i örat och fick bara ondare och ondare så igår åkte jag och mamma till akuten och då visade det sig att jag hade öroninflammation och sprucken trumhinna så fick medicin och så hör inget på det  örat så blir hemma idag och hoppas jag kan komma till praoen imorgon! Och mår jag bättre senare så åker jag till konfirmationen. Men nu ska jag titta på pll och bli bättre. Puss / Josephine

Pretty little liars

Hej! Vi hade prao idag och jag och Tilda praoar ju somsagt på sundys, det var jättekul! Ligger nu i sängen och kollar på pretty little liars och äter ben&jerry. Jag började se det förra veckan så jag har inte heller hunnit se på så många avsnitt än så ska kolla på flera stycken varje dag så jag hinner ikapp! Puss / Josephine

MIN PRINS

 
Idag var vi på prao och det var riktigt roligt. Vi fick göra massor av saker. Vi slutade någon minut innan 3 så jag hann med bussen som gick precis efter, skönt att slippa vänta. Så nu har jag varit och fottat min prins och sen nu tänke jag äta ben&jerry och titta på pretty little liars. Jag började titta på serien igår så jag har en del avsnitt att titta på. Så långt jag kommit nu tycker jag det är grymt och spännande. Men jag hoppas ni haft en bra dag. Puss / Tilda 

Smycketräd

 
Det är så himla snyggt med smycketräd. Istället för att smyckena ligger i en ask eller någon låda,
häng upp dom! Det lyfter upp hela rymmet och ofta glömmer man bort alla fina smycken man har som ligger i lådorna men inte med smycketräd! Det är något jag verkligen tipsar er! Jag fick mitt i julklapp och vet inte vart det är köpt men jag kan försöka ta reda på det om någon vill veta, men jag tror det ska finnas nästan överallt som på ur&penn, guldfynd osv. 
 

BEN&JERRY

Hej finisar! Igår sov jag hos Alex och jag kom hem idag runt 2. Jag har bara legat i sängen, läst bloggar och fotat lite. Även ätit ben&jerry och kollat på film. Testade en ny smak idag "The vermonster". Den var faktiskt riktigt god! Jag tar oftast Half Baked så det var gott med något nytt. Resten av dagen ska jag inte göra något speciellt. Duscha och sen kolla på film. Imorgon så har jag och Josse prao. Vi ska praoa på Sandys. Ett cafè som ligger på Vaksalagatan så kom gärna in dit och säg hej! Vi ska praoa där i 2 veckor så det ska bli jätteroligt och skönt att slippa skolan och läxor. Vi kommer börja kl.10.00 och sluta 15.00, helt okej tider faktiskt. Men nu ska jag koka en kopp te och mysa ner mig i sängen. Puss hej ! /Tilda

24 februari

Hej! Har inte bloggat på typ 2 dagar men det är för att jag bara har varit hemma och varit sjuk. Så hade ändå inget att blogga om då. Är nästan frisk nu, bara lite hosta kvar. Men igår fyllde min mamma och min kusin år så min familj och några av släkten åkte till min kusin  och fika med tårta, kakor och så. Ska snart till uppsala, ska till ikea och kolla lite och så. 
Har på mig dr.denim jeans, en tröja från h&m och lite lockigt hår!

FRUKOST

Godmorgon! Jag sitter och dricker den goda smoothien som ni ser på bilderna ovan. 
Idag kommer Jonna hit vid halv 3 med bussen. Så jag ska bara fixa mig lite och sen gå till Alex och vara där tills Jonnas buss kommer. Sen får vi se vad jag och Jonna hittar på. Jag kan dock inte gå runt så mycket därför att igår slog jag i foten/tån rejält och kan knappt gå. Måste gå på sidan av foten så jag ser helt handikappad ut och så gör det jätteont. Att jag alltid ska ha sån otur. Får se om det blir bättre annars får jag väll hoppa runt på kryckor. Men ni får ha en jättebra dag så hörs vi nog senare. Puss! 
/ Tilda

New

Jag åkte inte till katja idag för känner mig fortfarande lite förkyld, men är i alla fall på bättringsvägen! ;)
 Idag har jag som alla andra dagar på lovet bara legat i soffan och kollat på tv och druckigt varm oboy.
 Haha men i alla fall jag har tagit kort på det senaste jag fått men bilden blev inte så jätte bra men det får duga.
♥ Tröja från gina tricot
♥ Dr.denim jeans från Holmlunds
♥ Stickade vantar som jag inte kommer ihåg vad affären heter
 

HÅRPRODUKTER

Från vänster : Hårolja i torrt hår / Värmeskydd / Hårspray / Hårolja efter duschen i blött hår.
De här är dom produkterna jag använder till håret och mitt hår blir väldigt mjukt och lent. Den till vänster är en hårolja som jag fick av min syster i julklapp den är jättebra och gör håret båda glansigt och mjukt. Den brevid är ett värmeskydd som också är jättebra som jag köpte på coop jättebilligt! Nästa är ett hårspray som verkligen håller länge, minns tyvärr inte vart jag köpt det men tror det ska finnas nästan överallt. Och till sist min favorit. Man har den i blött hår efter duschen, så låter man det torka och sedan platta det. Det är helt sjult vad håret blir mjukt och bra kvalitè. Det är min syster som köpt dom åt mig så vet tyvärr inte vart dom heller kommer ifrån. Jag har 3 stycken på lager så jag inte ska behöva leva utan den. Haha! Men här är iallafall dom prudukter jag använder. Riktiga tips, speciellt den rosa lilla. Puss!
 

Onsdag

Hej! Vaknade vid halv 11 och fixade mig och åt frukost, sen följde jag med mamma och min bror ner på stan för att fixa mitt och min bror nya bankort men det var nått med något papper som inte hade kommit in så kommer få det senare under nästa vecka tror jag istället. Men fick i alla fall ett par jeans och nya vantar, och medicin så nu ska jag bli frisk. Visar bilder på vantarna och jeansen imorgon. Men nu tänkte jag sätta på en film så vi hörs imorgon. Puss!

20 februari

Emelie följde med mig igår när jag skulle färga håret och klippa mig lite. Sen åt vi på subway och åkte hem. Hon sov här inatt igen. 3dje nattens, haha. Men hennes mamma hämtade henne här vid halv 1 för hon skulle iväg. Så jag ska kolla på film nu och sen gå till Alex. Men ni får ha en jättebra dag. Kram Tilda


Tisdag

Hej! Är fortfarande förkyld så blir hemma idag också. Men börjar bli bättre så hoppas jag blir frisk till Torsdag då jag kanske ska sova hos Katja. Och på Lördag fyller mamma och min kusin år så då ska vi till dom och fika och så. Sen är det bara en dag kvar på lovet, roligt lov jag har haft då.. eller inte, varit hemma bara. Men sen har vi 2 veckors prao så vi kommer inte till skolan så det är najs! Imorgon skulle igentligen jag och Tilda till Stockholm och shoppa men hon kunde typ inte, så åker ner till stan med Katja på Torsdag kanske istället. :) Puss!

FÄRGA HÅRET

Godmorgon. Jag och Emelie gick upp vid 9 för att hinna med allt. Vi har varit på promenad med hundarna och sitter just nu och äter pizza. Vi ska till bussen om en kvart till Uppsala, för jag ska färga håret. Det ska bli skönt och bli lite ljushårigare och få bort dom "orange" pigmenten. Men ni får ha en jättebra dag. Kram Tilda.


 

VICTORIA'S SECRET