NYÅR

Hej ! Jag vaknade runt halv ett idag och har fixat mig och så hela dagen. Jag har på mig en blus från vero moda och ett skärp i midjan och ett par svarta jeans. Eftersom min kamera är sönder så får ni bara en bild från webbkameran på mig och mamma. Men jag hoppas ni en dunder bra nyårsafton och en bra början på 2013. Vi ska till några vänner och äta middag och umgås. Så vi hörs väl antagligen nästa år !
Puss !
 

Gott nytt år!

Hej! Jag vaknade vid 1 och åt och har fixat mig lite och så. Har inget speciellt på mig, bara jeans, en tröja och lite smycken. Men nu ska vi åka så vi hörs väll nästa år.
Gott nytt å och hoppas alla får ett bra 2013!
 


Önskeoutfit

Outfiten är som tjejen har på sig, leggins och en skön tröja!
Tröja- Missme.se
Nagellack- Gina tricot
Skor- Nelly
Body splash- jfr
Leggins- Gina tricot
 
 

30/12-12

Hej! Uppdateringen har inte varit så bra och det är för jag inte vet vad jag ska blogga om, men tänkte i alla fall göra en önske outfit sen. Idag gick jag upp 8.15 var jätte trött eftersom jag vaknat mellan 12 och 1 dom tidigare dagarna. Men jag gick upp då för skulle på gudtjänst med Tilda, Axel och Nicklas, är det någon av er som konfirmerar er ? Och tycker ni att det är kul? Själv så tycker jag det är ganska tråkigt men nu är det ju bara ett tag till.
Imorgon är det i alla fall nyår som alla vet och min familj ska till en annan familj och fira in det nya året! Får se om jag tar med kameran men jag tror inte det. Hinner kanske blogga imorgon på morgonen men sen på dagen/kvällen kommer jag inte kunna blogga.
Ikväll ska jag bara va hemma och ta det lugnt, tänkte sätta på lösnaglarna och så.
Men ska göra en önske outfit nu!
Puss
 
 
 

30 December

Hej. Förlåt för att vi inte bloggat så bra. Men jag har ju somsagt varit med Felicia och har inte haft tid åt att sitta vid datan. Igår åkte jag och min syster till Kista galleria. Sen på kvällen så tittade vi på film och hade myskväll bara. Hade ont i huvudet och var trött så det var skönt att ta det lugnt. Idag då? Imorse var jag i kyrkan på gudstjänst med Josse, Axel och Nicklas. Måste ju gå 15 gånger nu med konfiramtionen, men har bara gått 3 än så länge. Så borde gå lite fler söndagar. Sen har jag bara tagit det lugnt och tittat på film. Ska nog titta på en till snart och kanske sova lite. Man blir verkligen trött utav det här vädret! Så himla tråkigt väder just nu asså. 
Ikväll så ska vi göra Sushi här hemma, favorit maten ! Så det blir najs och sen kommer jag nog antaglien bara ta det lugnt och tagga nyår!  Ni får ha det så bra.
Puss hej !

Bloggar sen

Hej, ska till min farmor nu så bloggar när jag kommer hem, puss!
 

Vad har jag gjort?

Hej, träffade några vänner nu på kvällen och så. Får se om jag lägger ut bild på det jag köpte men det var jeans från cubus 299:- och sen 2 bhar från cubus 50:- styck, köpte likadana fast en svart och en vit med lite glitter på.
Och det blev inget med att sova över hos katja, får bli efter nyår istället! 
Men ska väll sätta på en film nu som vanligt, haha. Puss!
 

27/12-12

Hej. Jag och Felicia vaknade vid 11 idag så åt vi frukost och har varit ute och fottat lite. Bilderna kommer upp på bloggen när vi har lagt in dom på datorn och så. Ikväll så ska vi träffa några vänner och så. Men najg har inte dirkigt tid just nu med att blogga, vill umgås med felicia så mycket som möjligt nu. Men hoppas ni har de bra, pusshej!
 

27 december

Hej! Vaknade vid halv 1 och åt frukost och kolla på tv. Idag ska jag inte göra nått speciellt. Ska sova hos katja imorgon och kommer hem på Söndag, så kanske börjar packa lite till det och så.
Men nu ska jag duscha, fottar nog det jag köpte igår sen. Måste ta nya bilder också. Puss!
 

Felicia är här

Hej. Förlåt för att jag inte bloggat dom senaste dagarna men jag har inte haft tid. Men idag så åkte jag , mamma och min syster in till gränby, köpte en grå tjocktröja som jag fottar imorgon. Men jag mötte iallafall upp Felicia idag i stan och så åkte vi och köpte godis och sen hem. Vi har bara snackat, ut och gått och skrattat. Vi ska nog sätta igång en film snart eller något. Men jag kommer blogga imorgon och så igen som vanligt.
Puss hej.

-

Hej!
Bloggningen har inte varit på topp men har inget att blogga om men i alla fall så köpte jag ett par jeans och 2 bhar, får se när jag orkar lägga upp dom. Fixade klockan också så nu kan jag använda den. Men får se vad jag hittar på att göra ikväll, kommer nog bara va hemma och kolla film och så, puss!
 
Bilden är från igår när vi var hos Jesper, haha!

26 december 2012

Hej! Jag sov ju somsagt hos tilda och vi trräffade Axel och Jesper, skrattade och hade det najs! Och när jag och tilda satt i hennes säng och kollade på hennes iPad så gick hela sängen sönder, fyfan va vi blev rädda, vi skratta så vi kunde knappt andas, hahaha!
Men ska snart in till gränby, måste köpa jeans och förminska klockan och sen har jag presentkort på gina så ska kolla om jag hittar nått där också.
Men vi hörs senare, puss!
 
 

Juldagen

Hej!
Fick ju min julklapp från morfar och fick ett presentkort på cubus 400kr.
När Tilda kommer hem igen ska jag till henne och sova över så det blir naaajs! Vi kanske träffar några också!
Tar med mig kameran så det blir nog lite bilder som kommer upp imorgon.
Men nu ska jag packa och sånt så vi hörs senare, puss!
 
 
 

Julklapparna

 
Victoria secret body mist
 
 
Iphone skal
 
        
                                                                     Laptop kylfläkt
       
 
 Plattång
  
 
 
Klocka
 
Sen fick jag en tv fast den har jag inte ens plockat upp från kartongen och sen fick jag sängkläder men dom ska jag byta och sen komme rjag inte ihåg vad jag fick mer!
 
                                                                      Canon eos 1100d
                                                         

Ny

Hej, jag gick upp vid halv 10-10 och fixade mig snabbt och åt frukost. Sen åkte vi till media markt och köpte kameran, den fanns kvar!
Snart kommer morfar hit och vi ska äta tacos (vi vill inte äta julbord idag igen, plus så tycer jag inte om det så mycket) och så får jag väll min julklapp också.
Men har tagit kort med nya kameran på det jag fick igår så lägger upp det snart, lägger nog också upp bild på kameran. Hoppas att det går då annars får jag skriva avd jag fick! 
Puss!